Fantastisch optreden

Wat een geweldig kinderfeest heeft Dilano met zijn vriendjes gehad. Dit jaar hadden wij het genoegen dat Marcel Verbakel kwam optreden met zijn goochelshow. Het was gelijk al spannend bij het zien van de paarse tent. De show was boeiend van het begin tot het eind met veel interactie en humor. Na de show heeft Marcel een workshop gegeven waarin de kinderen magische trucs leerden. Dat was interessant en wat waren ze trots bij het tonen van hun goochelkunsten. Bedankt Marcel Verbakel voor de gezellige en magische middag. Je hebt de belofte 'Magic with a smile' meer dan waargemaakt!

Mei Yee Man

Bedankt voor de workshop

Voor de 6e verjaardag van Victor kwam "Magic with a Smile" en inderdaad, toverkunsten met een lach! Wat hebben alle vriendjes en vriendinnetjes genoten! Ademloos, vol verbazing terwijl we er met ons neus bovenop zaten! Een middagvullend programma met als afsluiter nog een mini workshop goochelen! Incl. truc en groot geheim voor de ouders thuis gingen de kids naar huis en willen later allemaal goochelaar worden.

Altijd leuk!

Marcel is onze huisgoochelaar. Met of zonder voorbereiding, hij goochelt altijd wel even een trucje uit zijn hoge hoed. Ook dit jaar weer tijdens ons Sinterklaasfeest met het team. Zijn acteertalent, samen met zijn improvisatie- Èn natuurlijk goocheltalent, zorgen altijd voor een lach op het gezicht van de aanwezigen. Wat de middag nÈt een stukje leuker maakt. Dankjewel Marcel, wat mij betreft volgend jaar weer!

Mirjam den Boer Hogeschool Rotterdam

Lekker origineel

Marcel, wat was het een mooie aanvulling op de Popquiz voor 3FM Serious Request dat jij de gasten vermaakte met je verschillende trucs en daarmee geld ophaalde voor het Rode Kruis, super! Jouw aanwezigheid op lichtschip 'de Vessel 11' was een feestje op zich :-) Mede dankzij jou is er ruim 900 euro opgehaald voor het goede doel. Leuk ook dat je heuse 'Rode Kruis koffertjes' bij je had waarin de trucs zaten. Zo paste je optreden nog beter bij het evenement.

Marjolein Nieuwdorp

Sint voor elk Kind

Op 2 december gaf 'Sint voor elk Kind' een Sinterklaas feest voor kindjes die in armoede leven op sportcomplex Varkenoord. De show zou starten om 14.00, maar we moesten nog een oplossing vinden voor de kindjes die al binnen kwamen die moesten wachten tot de start van de show. Marcel had de oplossing, die ging een deel van zijn goochelshow doen. Wat hebben de kinderen genoten, ze genoten van de show en waren vol aandacht voor de trucs, wilden allemaal bij Marcel op het podium om even mee te gaan in zijn magie. De kinderen die hij op het podium riep deden enthousiast mee en dachten even dat ook zij echt konden goochelen. Kortom een show vol geweldige trucs, vol magie die kinderen even zorgeloos liet genieten.

Jolanda Hoogenboom

Tennis en goochelen

Elk jaar, half juni, organiseren we bij Be Quick een ouderkindtoernooi. Ouders, oma's en opa's spelen dan een potje tennis met hun (klein)kinderen; een gezellig evenement met 60 koppels en natuurlijk het nodige publiek. Dit jaar was Marcel Verbakel aanwezig met zijn One Minute Magic show om de kinderen en ouders te vermaken! Als er even niet getennist werd, gingen de kinderen de goocheltent in om zich te laten verrassen met goocheltrucs. Zelfs bij de prijsuitreiking werden spelers en publiek nog bezig gehouden met een paar leuke trucs. Mede hierdoor konden we terugkijken op een waanzinnig geslaagde dag, waar nog lang over gepraat zal worden. Marcel bedankt voor een topdag en hopelijk tot snel!

Michel Engelberts

Iedereen kan goochelen...

Ontzettend leuke goochel workshop van Marcel Verbakel! Een workshop voor de kinderen uit de Stuw (vluchtelingen) en hun Krimpense vriendjes en vriendinnetjes. Wat hebben ze een plezier gehad met elkaar. Geweldig om hun verbazing en nieuwsgierigheid te zien. Het allermooiste is toch zelf aan de slag te gaan en te ervaren dat je zelf ook kunt goochelen. Wat waren de kinderen trots! De middag werd afgesloten met een optreden voor alle papaís, mamaís en vrijwilligers en dat was een feestje!

Karin Pattikawa stichting SYnerKri

Superfeest!

GEWELDIG kinderfeest!!! Bedankt Marcel Verbakel voor het superfeest... Kinderen genoten en zelf een trucje mee naar huis. Megan is weer goed verwend.. Reactie van een moeder op mijn Facebook post: Rik heeft het naar zijn zin gehad. Hij lag in bed nog te goochelen...

DaniÎlle Lekkerkerker

Jammer, gemist..........

Hi Marcel, ontzettend bedankt voor de leuke middag gisteren. Ik was erg druk met andere dingen dus heb jammergenoeg niet zelf van je kunnen genieten maar ik begreep van iedereen dat ze het erg leuk hadden gevonden.

Claire Voute- Oster

Super bedankt!

Bedankt voor je leuke trucs Marcel! De studenten vonden jou een erg leuke toevoeging op het gala, al snel had je een hele fanclub om je heen staan!

Leonie

Een zeer geslaagd kinderfeestje!

Afgelopen juni werd onze zoon 6 en wilde hij graag voor zijn kinderfeestje een "echte" goochelaar thuis uitnodigen. Samen met zijn vriendjes heeft ie zitten genieten van alle grapjes en trucjes die voorbij kwamen. Na de show voor de kinderen nam Marcel nog de tijd om wat trucs met de ouders te doen en ook die waren onder de indruk. Voordat hij naar huis ging kreeg iedereen nog een goocheldiploma, een goochelstokje Èn een boekje met hoe zij zelf wat trucs kunnen leren. Dit vonden ze allemaal geweldig natuurlijk! De volgende morgen kreeg ik van verschillende ouders te horen dat hun kind druk was met goochelen aan de ontbijttafel :-)

Duidelijk dus: een zeer geslaagd kinderfeestje!!
Wietske 't Hoen

Goochelen voor War Child

Op basisschool de Vier Leeuwen zijn de leerlingen druk bezig geweest om geld in te zamelen voor War Child. Als beloning voor de inzet heeft Marcel Verbakel een goochelshow gegeven. Groep 6 had het meeste geld ingezameld en was daarom de gelukkige klas. Met een heel arsenaal aan trucs heeft Marcel de kinderen ruim een uur vermaakt. Het was mooi om te zien hoe de kinderen proberen te ontrafelen hoe de trucs werken, tevergeefs. Marcel wist er altijd een leuke draai aan te geven. Spelen met vuur is niet voor kinderen weggelegd en daarom des te leuker om naar te kijken! Wat ze wel konden doen waren drie kleine trucjes waarmee ze hun goocheldiploma konden halen. Een actieve goochel show dus. Het was een geslaagde dag. De kinderen van groep 6 en wij waren tevreden.

Namens alle leden van evenementenbureau E.P.I.C. Dankjewel Marcel!
Niels Bol

Geslaagd huwelijksfeest

Beste Marcel,
Bedankt voor je geweldige bijdrage op ons huwelijksfeest! De gasten (groot en klein) en wij, waren heel blij met je aanwezigheid. Velen zullen je grapjes en trucs nog lang blijven herinneren. Voor ons "was en is" het een “betoverend” huwelijksfeest.

Mari-jan van der Stam

Een ochtend vol spannende goocheltrucs, humor en interactie

Steijn wilde voor zijn 9e verjaardag een leuk, magisch feest. Dat heeft hij zeker gekregen met het optreden van Marcel. Het was een ochtend vol spannende goocheltrucs, humor en veel interactie. Bij binnenkomst werd iedereen al nieuwsgierig door het zwarte doek en alle goochelspullen die op de tafel stonden. De eerste truc begon met vuur, dus het kon gelijk niet meer stuk. En de goochelshow werd spectaculair afgesloten met een spannende truc met vuur, knallen en confetti! Na de show heeft Marcel een mini workshop goochelen gegeven, waarna de kinderen met trucs en een goocheldiploma naar huis gingen. De ouders hebben de rest van de dag genoten van de trucs van de kleine goochelaars.

Marcel, bedankt voor feest vol 'magic with a smile’,
Vicky van den Driesschen

Alleen maar blije kids

Ha Marcel,
Nogmaals bedankt voor de prachtige middag. Je hebt alle kids erg blij gemaakt. Als je zo doorgaat wordt Nederland in de toekomst overspoeld met goochelaars.

Eric van Bekkum

Een geslaagd buurtfeest

Het was zeker een geslaagd feest. We vonden het heel leuk dat je er was en wat ik in het voorbij rennen heb gezien vonden de kinderen je trucs ook heel leuk. Nogmaals bedankt dat je erbij wilde zijn! Namens de organisatie Mandy van der Blom.

Buurtvereniging Schilderswijk Krimpen aan de IJssel

Het leukste van de hele verjaardag

Dank voor de superleuke show vanmiddag. De kinderen (en wij) hebben ervan genoten. Ik begreep al van wat ouders dat er flink goochelkunsten thuis werden gedaan en de spullen zelfs mee naar bed gingen! Olivier vond dit het allerleukste van zijn hele verjaardag!

Lianne Roepers-Ligtvoet

Een goochelfeest voor jong en oud

Marcel weet de kinderen prima te vermaken en te boeien. Imani was niet uitgesproken over de trucjes die ze van Marcel heeft geleerd. Ook de volwassenen hebben veel lol gehad samen met de kinderen. Zeker een aanrader voor ieder kinderfeestje.

Anouschka Biekman

Lekker goochelen voor het slapen gaan....

Ik heb lang gezocht naar "een goochelaar". Maar jouw website, de verhalen, het programma met een goocheldiploma en ook de prijs, spraken mij het meest aan. De kinderen hebben genoten! En wat mooi dat de "grote jongens" op het eind ook even wilde goochelen haha. Het was soms erg druk en hectisch, excuses daarvoor. Ketan was voor het slapen gaan nog aan het goochelen. Jij hÈÈÈÈl erg bedankt voor een geweldige show en dat je de kids zo ontzettend hebt vermaakt.

Anouska Kandhai

Superblij met het goocheldiploma

Beste Marcel, bedankt voor de geweldige show. Richano en zijn vriendjes hebben het ontzettend naar hun zin gehad. De kids en zelfs de volwassenen vonden het erg leuk! De kinderen waren ook superblij met hun eigen goochelaardiploma. Iedereen heeft onwijs genoten! Ik zal u zeker aanraden.

Hartstikke bedankt,
Ryan Ramjiawan

Ontwapende humor en interactieve trucs

Onze 12 jarige dochter wilde voor haar verjaardag graag een goochelaar en zo kwamen we bij Marcel Verbakel terecht. Ze had 7 vriend( innet) jes uitgenodigd. Het werd echt een superfeest. Marcel bleek niet alleen een talentvolle goochelaar, maar ging ook op een ontzettend natuurlijke en speelse wijze met de kinderen om. Middels ontwapenende humor en een hoop interactieve trucs wist hij de kinderen hun aandacht 100% te pakken. Uiteindelijk legde Marcel ook nog 2 goocheltrucs aan de kinderen uit. Ze hebben aardig wat afgelachen en iedereen was wild enthousiast. Aan het einde kregen ze allemaal ook nog een kit mee (goochel pakket) om zelf wat trucs te leren.Mocht u voor uw zoon of dochter een goochelaar zoeken dan kunnen wij U Marcel Verbakel bijzonder aanbevelen!

Nina's ouders, 25 nov. 2018, Rotterdam.
De ouders van Nina

Een speciale verjaardag

Dank je wel Marcel dat jij je goochelsteentje hebt bijgedragen aan mijn speciale verjaardag. Het was geslaagd en door jouw goocheloptreden zal mijn 70ste verjaardag altijd een leuke herinnering blijven en niet gauw vergeten worden.

Anja Crous

Een prachtig Sint show op kantoor

Voordat de Sint ons op kantoor een bezoek bracht, heeft Marcel de kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar een prachtig optreden bezorgd, waarbij allerlei trucjes werden getoond, die vol verbazing en enthousiasme werden ontvangen. De interactie met de kinderen in alle leeftijden was (ook voor de ouders) enorm leuk om te zien. Trots waren de kinderen op hun goocheldiploma en de goochelstok die ze na het optreden in ontvangst mochten nemen. Marcel, dank voor je prachtige optreden en je snelle handelen op de korte termijn.

Marlijn Crowe Peak Accountancy

Een onvergetelijke middag....

Sam werd 6 en is gek op goochelen. Voor zijn kinderfeestje wilden we daar iets mee doen. Via internet kwam ik bij Marcel Verbakel terecht en ik stuurde via zijn site een aanvraagformulier in met de vraag of hij op Sam zijn feestje wilde komen goochelen. We kregen direct enthousiast antwoord en met een paar mailtjes heen en weer wist Marcel precies dat Sam van knallen, vuur en proefjes houdt. Op de grote dag van het magische feest kwam Marcel precies zoals afgesproken. De kinderen hadden er zin in en Marcel ook. Sam werd echt in het zonnetje gezet doordat hij veel mee mocht participeren.Er werd voor hem gezongen en hij kreeg zelfs een goochelkado. Maar ook de andere kinderen werden erbij betrokken. Er waren hilarische momenten waarbij iedereen de grootste lol had, de kinderen werden elke keer verbaasd door de trucs, er was vuur en er waren knallen. Als laatste leerden de kinderen nog wat trucjes die ze zelf konden doen en kregen ook een heus goocheldiploma! Het was werkelijk waar ÈÈn groot feest voor iedereen.

Marjon van Liessum

Lovende reacties....

Wij hebben lovende reacties gehoord Marcel! Bedankt voor je aandeel in onze Beleving in theater Koningshof voor ons 5 jarig jubileum. Het was een geweldige happening.

Groetjes namens Zanggroep Los